.
 

Πώς να κερδίσετε στο στοίχημα, με απλό και εύκολο τρόπο (μερος α΄)

netbetΤα τυχερά παιχνίδια είναι, από τη φύση τους, ένας τρόπος να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας ή ακόμα και να κερδίσετε χρήματα. Ειδικά, στις περιπτώσεις που λειτουργείτε λογικά, το αθλητικό στοίχημα μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και αρκετά επικερδής ασχολία ταυτόχρονα.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε από τα κόλπα και τις παγίδες των bookmakers και να μην βρεθείτε ζημιωμένοι; Μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές από έναν πρώην παίκτη και δείτε αν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία των παιχνιδιών.

Έχετε πλήρη γνώση του αθλήματος

Δεν πρόκειται μόνο για το ποια ομάδα ποδοσφαίρου έχει κερδίσει τα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά πόσο καλά έχουν παίξει επιθετικά και αμυντικά. Άξιζαν την νίκη ή ήταν απλά τυχεροί; Ποιος παίκτης τένις έχει καλές σχέσεις με το προπονητή και ποιος όχι;

Αυτά είναι κάποιες μόνο από τις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να έχετε μια σφαιρική γνώση της ομάδας την οποία θα ποντάρετε και οι οποίες θα κανούν την πορεία σας προς την νίκη πιο πιθανή.

 Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα

Αυτό φαίνεται προφανές, αλλά είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να αγνοήσει τις πιθανότητες που δίνονται από τους bookmakers.

Ένα καλό παράδειγμα; Όταν ο Rafael Nadal έπαιξε με τον Fabio Fognini, οι bookmakers είχαν τον Nadal ως το φαβορί, όπως είναι προφανές. Η απόδοση μάλιστα τόσο μικρή και άγγιζε το 1/10 σε κάποιες περιπτωσείς.

Ο Fognini εν τέλει νίκησε τον Nadal.

Όσο λιγότερες επιλογές, τόσο το καλύτερο

Αυτό είναι κάτι που, αν και μοιάζει με την κοινή λογική, οι παίκτες το ξεχνούν όλη την ώρα. Όσο λιγότερες επιλογές συμπεριλαμβάνετε στο στοίχημά σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

Εάν στοιχηματίζετε για να κερδίσετε χρήματα, σκεφτείτε το μικρό κέρδος και όχι το μεγάλο. Επιλέξτε μια ομάδα και αποφύγετε τις πολλές επιλογές. Οι bookmakers χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους από τον μονό αποδεκτό στοιχηματισμό. Εάν κάνετε αρκετή έρευνα, θα πρέπει να αισθάνεστε σχετικά ασφαλείς, ποντάροντας 5 ή 10 ευρώ σε μία επιλογή.

  1. 4. Αποφύγετε τον πειρασμό των αποδόσεων

Αν βρίσκεστε ένα παιχνίδι αρκετά ελκυστικο και θέλετε να ποντάρετε σε αυτό αρκετά χρήματα, κάντε το όσο νωρίτερα γίνεται. Οι bookmakers συνηθίζουν να αλλάζουν τις αποδόσεις για να προσελκύσουν το ποντάρισμα στην επιλογή που θέλουν. Μη πέσετε στην παγίδα τους και ποντάρετε τα διαθέσιμα χρήματα σας.

Αυτή η τακτική είναι ιδιαίτερα αποδοτική όσον αφορά τον στοιχησματισμό στο τένις. Η εβδομάδα έναρξης ενός Grand Slam για παράδειγμα είναι η καλύτερη στιγμή για να στοιχηματίσετε υπέρ του αγαπημένου σας παίκτη σε ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.

Το τένις είναι διάσημο για την προσφορά τρομερών τιμών στο στοίχημα αγώνων και έτσι θα μπορούσατε να τοποθετήσετε την ελίτ του κόσμου εξ αρχής σε αποδόσεις μεγαλύτερες απο αυτές που θα προκύψουν στην πορεία και θα έχουν μικρότερο κέρδος. Επίσης, θα ήταν πιο λογικό να κάνετε μια έρευνα και να βρείτε έναν παίκτη που έχει μια ευνοϊκή κλήρωση και να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Διαφήμιση

Διαφήμιση