EMBLEMS WANTED!!!!

Τα πάντα για τα σήματα ομάδων.Everything about football logos-badges-emblems.

Συντονιστές: Elvenking, mike

Απάντηση
ΠΑΤΡΕΥΣ
Α Τοπικό
Α Τοπικό
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Παρ Δεκ 30, 2005 2:02 pm
Τοποθεσία: Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

EMBLEMS WANTED!!!!

Δημοσίευση από ΠΑΤΡΕΥΣ »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΑ;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Π.Χ. ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Κ.Α.), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ (Β' ΕΘΗΝΙΚΗ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ (Π.Χ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Κ.Α.).... ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΚΕΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ KAI ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!
SO, KEEP WORIKING ON IT!!!
PANACHAIKI SINCE 1891!
FORZA ROSSONERI!!!
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!...
Elvenking
VIP Member / Επίτιμο μέλος
VIP Member / Επίτιμο μέλος
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 02, 2005 12:10 am

Δημοσίευση από Elvenking »

Ιστορικά σωματεία είναι. Για το δημοφιλή έχω μια ένσταση. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν πάνω από 500 άτομα στη Φλώρινα που να ξέρουν πώς είναι το έμβλημα της τοπικής τους ομάδας και φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τους Σπαρτιάτες. Και είμαι επίσης σίγουρος ότι στην ερώτηση "τί ομάδα είστε" ακόμα και οι πρόεδροι των ομάδων θα απαντούσαν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός αντίσοιχα.
Αν οι κάτοικοι είχαν μεράκι και αγάπη για τις τοπικές ομάδες τους, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρονταν για τη διαδικτυακή εκπροσώπησή τους ή έστω να μας έστελνε τα σήματα.
Και τα λέω αυτά γιατί έχω φίλο από τη Φλώρινα που φυσικά δηλώνει άγνοια και με κοιτάει και περίεργα όποτε τον ρωτάω για τον ΠΑΣ. Αλλά τί να λέμε όταν το κακό έχει επεκταθεί και σε ακόμα ιστορικότερα σωματεία. Ρωτούσα φιλαράκι από την Έδεσσα τί κατηγορία παίζει ο Εδεσσαϊκός και δεν ήξερε.


Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει τοπικισμός. Αυτό το πράμα που όλοι πρέπει και καλά να διαλέγουν μία από τέσσερις συγκεκριμένες ομάδες, μόνο εδώ στην Ελλάδα ισχύει.
ΠΑΤΡΕΥΣ
Α Τοπικό
Α Τοπικό
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Παρ Δεκ 30, 2005 2:02 pm
Τοποθεσία: Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δημοσίευση από ΠΑΤΡΕΥΣ »

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ' ΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ) ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ" (...)! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΣΠΑΡΤΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ), ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΘΥΡΑ 4" 'Η "ΠΕΦΟ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ... ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Ή Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Α' ΕΘΝΙΚΗ..., ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ...) ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Ή ΤΟΝ ΑΟΚΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ....
PANACHAIKI SINCE 1891!
FORZA ROSSONERI!!!
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!...
Άβαταρ μέλους
mike
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 317
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 10:58 pm
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Απαντηση

Δημοσίευση από mike »

Εμείς εδώ στο site δίνουμε την ευκαιρία ακόμα και στα πιο μικρά σωματεία να προβληθούν μέσω του σήματος η της ιστοσελίδας τους.Αλλά πιστεύω είναι πολυ δύσκολη η αναζήτηση σημάτων μικρών ομάδων.Υπάρχει πολύ μικρή συμμετοχή.Ελπίζω στο μέλλον να καλυτερέψουν τα πράγματα. 8)
Cypriot and Greek football logos
http://www.omades.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Απάντηση