Τετάρτη...μέρα Κυπέλλων!

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Τετάρτη...μέρα Κυπέλλων!

Δημοσίευση από Trustworthy »

Χαιρετώ όλους τους φίλους της στήλης που μετά χαράς παρατηρώ ότι γίνεστε όλο και περισσότεροι. Ελπίζω σήμερα που μου αρέσει το πρόγραμμα να βγάλουμε και ένα καλό χαρτζιλίκι και να "ανασάνει" και το ταμείο μας. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα:

Panathinaikos - Panserraikos: Περιμένω νίκη του Παναθηναϊκού και πρόκριση με σκορ μεγαλύτερο του 1-1. Απλά να αναφέρω ότι σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0 παίρνουμε το ποντάρισμά μας από την Bet365 πίσω αφού στα ακριβές σκορ έχει αυτήν την εξαιρετική προσφορά.

Olympiakos - PAOK 2: Εδώ περιμένω να σκοράρει πρώτος ο ΠΑΟΚ και μετά θα καλύψω το παιχνίδι στο LIVE. Η απόδοση του διπλού είναι πολύ μεγάλη και ευελπιστώ να την εκμεταλλευτούμε! Επίσης, μου αρέσει η ιδέα του να σκοράρει ο Μπακαγιόκο με απόδοση 8.00!

Lille - Lyon 1: Τρεις σημαντικές απουσίες έχει η Λυών (Μπενζεμά, Τουλαλάν και Ζουνίνιο), ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος και μετά αγώνας για το Champions League και πιστεύω ότι η Λυών δεν θα "σκιστεί" τόσο για το σημερινό παιχνίδι. Ο άσσος στο 2.30 είναι οριακά αποδεκτός για μία Λιλ που σαφώς ενδιαφέρεται για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Birmingham - Bristol City (0:0 ΑΗ) 2: Δύο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει η Μπέρμινχαμ ενώ η Μπρίστολ Σίτι έχει 7 στα αντίστοιχα παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι αποδόσεις του διπλού έχουν αξία με κάλυψη στο Χ.

Fulham - Hull 1: Η κατάσταση στη Χαλ είναι τραγική και πιστεύω ότι εάν υπήρχαν περισσότερες αγωνιστικές τότε θα μπορούσε να κινδυνεύσει σοβαρά. Τώρα την σώζει η πορεία της που έκανε στον πρώτο γύρο. Ο άσσος εδώ δύσκολα θα σκάσει. Το πιο δυνατό μου σημείο για σήμερα είναι αυτό!

Man City - Aston Villa Χ2: Ρομπίνιο και Μπέλαμι θα απουσιάσουν για την Μανστεστερ Σ. και ως εκ τούτου βλέπω την Άστον Βίλα να μην χάνει παρόλο την κούραση που κουβαλάνε οι παίκτες της από τα συνεχιζόμενα παιχνίδια (όχι ότι και οι παίκτες της Μαν. Σίτι πάνε πίσω). ΤΟ Χ2 με καλύπτει απόλυτα και για τους πιο τολμηρούς αξίζει και το ρίσκο στο διπλό το οποίο πέφτει σε αρκετές εταιρίες...

Έχω καλό προαίσθημα για σήμερα. Για να δούμε τι "αυγά" θα πιάσουμε!

Θα υπάρξει ανανέωση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Απάντηση