Κυριακή 8/2/2009: Έχει καλές επιλογές το κουπόνι...

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Κυριακή 8/2/2009: Έχει καλές επιλογές το κουπόνι...

Δημοσίευση από Trustworthy »

Η Ίντερ έκανε το καθήκον της για σήμερα και έτσι έμεινε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και να "γράψει" το ταμείο μου. Όπως θα είδατε στο πινακάκι έχω ανεβάσει 3 επιπλέον προτάσεις για αύριο Κυριακή. Το κουπόνι μου αρέσει και ελπίζω αυτό να λέω και σήμερα το βράδυ. Αναφέρω λίγες σκέψεις μου για κάθε παιχνίδι:

Panathinaikos - PAOK 1: Ο ΠΑΟΚ ομολογουμένως έχει κάνει καλή ομάδα φέτος. Δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Το κακό για αυτόν είναι, όμως, ότι προέρχεται από πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με Άρη (3 αγώνες) και Ολυμπιακό (την Τετάρτη που μας πέρασε). Στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα της Θεσσαλονίκης "έβγαλε" κούραση. Αυτό περιμένω και για σήμερα και δίνω πρώτη τύχη στον άσσο. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσει χαρά και στον κόσμο του και νομίζω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το καταφέρει...

Xanthi - Levadeiakos 1: Από την 8η αγωνιστική έχει να κερδίσει η Ξάνθη και νομίζω ότι σήμερα έχει ιδανική ευκαιρία για να τα καταφέρει. Ο αντίπαλός της ενδείκνυται αφού παρουσιάζεται πολύ αδύναμος εκτός έδρας (4-17 γκολ) και καμία εκτός έδρας νίκη παρά μόνο μία ισοπαλία. Ο Παράσχος υποσχέθηκε νίκη και θα τηρήσει το λόγο του!

Buyuksehir - Fenerbahce 2: Ομάδες από την ίδια πόλη (Κωνσταντινούπολη) και στο γήπεδο θα υπάρχουν περισσότεροι οπαδοί της Φενέρ παρά της Μπουγιουκσεχίρ. Μάλιστα η τελευταία προέρχεται από μεγάλης έκτασης ήττα και η ψυχολογία των παικτών της είναι πολύ χαμηλά. ΑΠό την άλλη η Φενέρμπαχτσέ θέλει μόνο νίκη ώστε να πλησιάσει και πάλι στους 4 πόντους από την κορυφή.

Sampdoria - Siena 1: Εδώ θα μιλήσει η δύναμη της έδρας καθώς και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Σαμπτόρια πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτεί και νομίζω ότι η διαφορά της με την Σιένα θα φανεί στο γήπεδο.

Bayern M. - Borussia Dortmund 1: Πλέον η Μπάγερν κάνει ευκαιρίες, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Χόφενχάιμ έχει την ευκαιρία να την πλησιάσει ακόμη περισσότερο (στον 1 βαθμό). Άσσος χωρίς πολλά πολλά και ενδεχομένως και με handicap.

De Graafschap - Twente 2: Για την Τβέντε τα έχουμε πει αρκετές φορές από αυτήν την στήλη. Η ομάδα πάει τρένο, είναι φορμαρισμένη και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση. Η Ντε Γκράαφτσαπ βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχει αδύναμο υλικό και δεν νομίζω να μπορέσει να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα την Τβέντε.

Villarreal - Numancia 1: Τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Βιγιαρεάλ και θα πρέπει να είναι καλή η εμφάνισή της συνοδευόμενη με νίκη επί της Νουμάνθια η οποία προέρχεται από συνεχόμενες ήττες. Δεν χαρίζει η ομάδα της Βιγιαρεάλ και το άσσος μάλλον θα έρθει.

Kavala - Ethnikos Asteras 1: Η ομάδα της πόλης μου πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αφού βρίσκεται στην 3η θέση (4 πόντους πάνω από τον Ιωνικό) και έχει βάλει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ψωμιάδης ενίσχυσε την ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο με 9 παίκτες (!) πράγμα που δείχνει έμπρακτα τη διάθεσή του να πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος. Φυσικά ουτε καν να ακούσει ότι η ομάδα του θα στραβοπατήσει απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Εθνικού Αστέρα. Άσσος από τους δυνατούς του δελτίου.

Σας εύχομαι καλή Κυριακή και εάν προκύψει κάτι καλό κατά τη διάρκεια της ημέρας θα το δείτε στο πινακάκι μου...Καλημέρα...
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Re: Κυριακή 8/2/2009: Έχει καλές επιλογές το κουπόνι...

Δημοσίευση από Trustworthy »

Στις επιλογές μου προσθέτω τις:
Σπόρτινγκ - Μπράγκα 1
Πόρτο - Μπενφίκα 1

Good Luck!
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Απάντηση