Μέρα Κυπέλλων (4/2/09)

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Μέρα Κυπέλλων (4/2/09)

Δημοσίευση από Trustworthy »

Καλημέρα!

Μέρα Κυπέλλων η σημερινή και ως εκ τούτου πρέπει με προσοχή να επιλέξουμε τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε. Προσωπικά μου αρέσει το διπλό του Παναθηναϊκού, ο άσσος της Τβέντε και "κοιτάω" προς ΠΑΟΚ μεριά στο παιχνίδι που δίνει μέσα στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Αρχικά επιλέγω τον Παναθηναϊκό γιατί από την μία ο Πανσερραϊκός δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει το Κύπελλο αφού ο προπονητής του Ούγκο Μπρος άφησε την μισή ενδεκάδα εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός οι: Διγκόζης, Αουρέλιο, Μπανγκουρά και Καλί, καθώς και οι τραυματίες Ζουντί, Μπράιτ, αλλά και ο τιμωρημένος Μπουλέ. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κηπουρός, Ίλιτς, Ανάκογλου, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Γκούρτσας, Καλλιμάνης, Κωνσταντινίδης, Πιπίνης, Σιάκκας, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Μιλένκοβιτς, Μούταβτζις, Τάντιτς. Όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ δύσκολο οι παραπάνω παίκτες (οι περισσότεροι πιτσιρικάδες) να κοντράρουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού ακόμη και αν ο τελευταίος παρουσιαστεί με αλλαγές στη σύνθεσή του. Διπλό λοιπόν που δύσκολα θα "χαλάσει".

Στο παιχνίδι της Τβέντε με την Μπρέντα θα ποντάρω στους γηπεδούχους αφού η Μπρέντα προέρχεται από κακές εμφανίσεις και έχει σημαντικότατες απουσίες βασικών παικτών. Η Τβέντε έχει πολύ καλή ομάδα και την θεωρώ μία από το top 3 φέτος στην Ολλανδία.

Όσο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σημειώστε τις σημαντικές απουσίες του Ολυμπιακού. Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λέτο είναι εκτός ενώ από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Μουσλίμοβιτς. Περιμένω κλειστό παιχνίδι, με πρώτη επιλογή το under 2.5 και καλοβλέπω το ασιάτικο στον ΠΑΟΚ.

Ενδεχομένως να επιστρέψω κατά τη διάρκεια της ημέρας με κάποια επιλογή ακόμη.

Καλή σας μέρα...
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Re: Μέρα Κυπέλλων (4/2/09)

Δημοσίευση από Trustworthy »

Η Τβέντε έκανε το καθήκον της και κέρδισε άνετα με 4-1 της Μπρέντα.
Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο 0-0 και μου στέρησε ένα καλό ταμείο.

Όλα τα φώτα όμως πέφτουν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε πολύ καλά, ειδικά στον 1ο ημίχρονο, και κέρδισε τον Ολυμπιακό ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο Κονσεϊσάο ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ "νίκησε" τον Νικοπολίδη και έγραψε το τελικό 1-0. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε την Τούμπα να...κοχλάζει πράγμα που δίνει από τη μία φτερά στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και από την άλλη περιορίζει τις φιλοδοξίες των αντιπάλων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν μήνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη με φόντο μία θέση στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλό βράδυ.
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Άβαταρ μέλους
mike
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 317
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 10:58 pm
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Re: Μέρα Κυπέλλων (4/2/09)

Δημοσίευση από mike »

Δυστυχως για μια ακομα φορα υπερτίμησες την αγαπημένη σου ομάδα.ΧΕΧΕ.
Cypriot and Greek football logos
http://www.omades.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Απάντηση