17η αγωνιστική - Σχολιασμός αγωνιστικής που πέρασε.

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

17η αγωνιστική - Σχολιασμός αγωνιστικής που πέρασε.

Δημοσίευση από Trustworthy »

Με νίκες προχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αφού επικράτησαν των Πανθρακικού και Ξάνθης με σκορ 3-1 και 2-1 αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός από την μία έκανε εντυπωσιακή ανατροπή αφού έχανε νωρίς με 1-0 ενώ ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητα που δείχνει στα εντός έδρας παιχνίδια του αφού έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες. Η Ξάνθη έχει πολλά παράπονα για τη διατησία της αναμέτρησης και όχι άδικα. Στο τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα του Πανσερραϊκού με σκορ 2-0. Καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου ήταν ο Εστογιάνοφ ο οποίος όποτε αγωνίζεται δείχνει την αγωνιστική του αξία.

Εχθές η ΑΕΚ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Τζιμπούρ κέρδισε τον έταιρο δικέφαλο, αυτόν του Βορρά, με σκορ 1-0 και μειώσε τη διαφορά από τον χθεσινό της αντίπαλο. Ο Τζιμπούρ σκόραρε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου και από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να "επιστρέψει" στο παιχνίδι. Ήρθε και η αποβολή του Κοντρέρας στο 56' και ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό.

Στο Ηράκλειο είχαμε το τελευταίο παιχνίδι του Εντόι ο οποίος από τη μία σκόραρε αλλά από την άλλη όμως ο ΟΦΗ έχασε από έναν πολύ καλό Ηρακλή ο οποίος με τον Κατσαβάκη στον πάγκο δείχνει ότι δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Ο Άρης ο οποίος αγωνιζόταν στο Κλ.Βικελίδης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Εργοτέλη ο οποίος αγωνιζόταν από πολύ νωρίς με 10 παίκτες και το 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Λάρισα κέρδισε εύκολα τον Αστέρας Τρ. με 2-1 ενώ ο Θρασύβουλος ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου που έχανε σε 2-1 και πήρε σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού.
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Απάντηση