WORLD ULTRAS NEWS

Οτιδήποτε σχόλιο για τα τεκτενόμενα του ειδησεογραφικού χώρου.News all over the world.
Απάντηση
FC KERAUNOS 1951
Γ Εθνική
Γ Εθνική
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 03, 2008 3:25 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη
Επικοινωνία:

WORLD ULTRAS NEWS

Δημοσίευση από FC KERAUNOS 1951 »

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ... ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Εικόνα


Η κόντρα των οπαδών της Ρόμα με εκείνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κράτει εδώ και ένα χρόνο. Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου η ομάδα της Ρώμης υποδέχθηκε στο "Ολίμπικο" τους "Κόκκινους Διαβόλους" στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ...βεντέτα κρατούσε από την περσινή περίοδο όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Περίπου 50 Άγγλοι και Ιταλοί οπαδοί συγκρούστηκαν στη γέφυρα «Ποντ Ντούκα ντ’ Αόστα» και ο απολογισμός ήταν εννέα φίλοι της Γιουνάιτεντ να καταλήξουν μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο και πέντε Ιταλοί να συλληφθούν...

Η συγκεκριμένη γέφυρα είναι ο τόπος όπου οι Ultras της Ρόμα και οι αντίστοιχοι των ομάδων που την επισκέπτονται, συναντιούνται και συγκρούονται, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πιθανό το "ραντεβού" να ήταν προκαθορισμένο! Πρέπει να τονισθεί ότι πέρσι και στα δύο ματς ανάμεσα στην Ρόμα και την Μάντσεστερ υπήρξε ένταση μεταξύ των ultras. Στις 4 Απριλίου στο "Ολίμπικο" μόλις σημειώθηκε το γκολ της γηπεδούχου, οι Ρωμαίοι φανατικοί πανηγυρίζοντας άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες προς τους Άγγλους. Οι τελευταίοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία που άρχισε να χτυπά με μανία τους φίλους των "μπέμπηδων". Μάλιστα, αρκετοί από τους Άγγλους οπαδούς πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια, ενώ 14 συμπατριώτες τους κατέληξαν στο νοσοκομείο όπως και τέσσερις Ιταλοί!


απο EternalFans.gr
Εικόνα
FC KERAUNOS 1951
Γ Εθνική
Γ Εθνική
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 03, 2008 3:25 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από FC KERAUNOS 1951 »

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΛΗ


Εικόνα


Ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Χιλής ανάμεσα στην Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε και την Κόλο Κόλο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο διαιτητής διέκοψε των αγώνα καθώς στις κερκίδες σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να.... ανταλλάσσουν καρέκλες και πέτρες.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Κόλο-Κόλο άνοιξε το σκορ και η κατάσταση χειροτέρεψε όταν αποβλήθηκε ο αμυντικός της Ουνιβερσιτάδ, Ραφαέλ Ολάρα. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου στους γύρω δρόμους της πόλης Σαντιάγκο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας που έριχνε νερό με υψηλή πίεση, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Οι Αρχές συνέλαβαν 38 άτομα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματίες. Θα πρέπει να τονισθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαν γίνει και πάλι -μικρότερης έκτασης- επεισόδια με την αστυνομία να συλλαμβάνει 28 άτομα.


απο EternalFans.gr
Εικόνα
FC KERAUNOS 1951
Γ Εθνική
Γ Εθνική
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 03, 2008 3:25 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από FC KERAUNOS 1951 »

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Εικόνα

Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και σαράντα τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε κερκίδα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην παραλιακή πόλη Σαλβαδόρ, πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαΐα, στη βορειοανατολική Βραζιλία. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου αμέσως μετά τη λήξη του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στη γηπεδούχο Μπαΐα και τη Βίλα Νόβα για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας...

Το τελικό 0-0 έδωσε το εισιτήριο ανόδου στην Μπαΐα και οι 60.000 οπαδοί της ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στην εξέδρα του σταδίου «Φόντε Νόβα». Κατά τους πανηγυρισμούς υποχώρησε ένα κομμάτι του τσιμεντένιου πατώματος με αποτέλεσμα να ανοίξει αρκετά μεγάλη τρύπα και να βρεθούν στο κενό από 17 μέτρα περίπου ύψος οι άτυχοι οπαδοί.

Το γεγονός αυτό, που είναι το χειρότερο στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την καταλληλότητα των γηπέδων, ενόψει της υποψηφιότητας της Βραζιλίας για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2014. Σύμφωνα μάλιστα, με μία έρευνα που έγινε στις αρχές του μήνα, αρχιτέκτονες της Βραζιλίας κατέληξαν, ότι το συγκεκριμένο στάδιο βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση, από τα 29 που περιλαμβάνονται στο σχετικό φάκελο.
Ο κυβερνήτης Ζακ Βάγκνερ δήλωσε ότι το στάδιο Φόντε Νόβα θα ξαναχτιστεί, αλλά δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για την κατεδάφιση. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι έτοιμο το 2014 και θα περιλαμβάνει εμπορικό κέντρο και χώρους στάθμευσης.
Έπρεπε κάπως να μπαλωθούν τα πράγματα…


απο EternalFans.gr
Εικόνα
Απάντηση