GREEK ULTRAS NEWS

Οτιδήποτε σχόλιο για τα τεκτενόμενα του ειδησεογραφικού χώρου.News all over the world.
Απάντηση
FC KERAUNOS 1951
Γ Εθνική
Γ Εθνική
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 03, 2008 3:25 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη
Επικοινωνία:

GREEK ULTRAS NEWS

Δημοσίευση από FC KERAUNOS 1951 »

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Εικόνα


Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε συλληφθεί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άρη. Ο οπαδός της ΑΕΚ κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα εκτόξευσε έναν πυρσό από τη θύρα 4 όπου βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι, προς τη θύρα 1 που κάθονταν οι οπαδοί του Άρη. Οι αστυνομικοί αμέσως τον εντόπισαν, τον έθεσαν υπό επιτήρηση και τον συνέλαβαν κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των φιλοξενούμενων οπαδών στο ημίχρονο του αγώνα...
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η ποινή σύμφωνα με τον νέο αντισυνταγματικό νόμο, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν και ο οπαδός της ΑΕΚ μέσω του συνηγόρου του θα καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το εφετείο. Στην απολογία του ο 26χρονος οπαδός αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν πέταξε τον πυρσό, αλλά προσπάθησε να αποτρέψει και άλλους οπαδούς από την ρήψη των πυρσών προς την αντίπαλη κερκίδα. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ο 26χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης μεταγωγών Θεσσαλονίκης.

Κανένας αθώος οπαδός στη φυλακή

Ο νέος αθλητικός νόμος είναι αντισυνταγματικός, απάνθρωπος και ρατσιστικός.


απο EternalFans.gr
Εικόνα
FC KERAUNOS 1951
Γ Εθνική
Γ Εθνική
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 03, 2008 3:25 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Άνω Πόλη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από FC KERAUNOS 1951 »

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ


Εικόνα

Στη σύλληψη 22χρονου φιλάθλου προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο νεαρός επιτέθηκε με πυροσβεστήρα στον υπεύθυνο ασφαλείας μιας εκ των δύο ΠΑΕ κατά τη διάρκεια του αγώνα, και στη συνέχεια εκτόξευσε τον πυροσβεστήρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Συλλήψεις όμως σημειώθηκαν και πριν την έναρξη του αγώνα, όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο φιλάθλους, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν μέσα στο γήπεδο μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.


απο Skai.gr
Εικόνα
Απάντηση