Κυριακή 26/4/09, Μέτριο ποντάρισμα σήμερα..

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Κυριακή 26/4/09, Μέτριο ποντάρισμα σήμερα..

Δημοσίευση από Trustworthy »

Καλημέρα!
Εχθές ευτυχώς σώσαμε την "παρτίδα" στο τέλος αφού ξεκινήσαμε στραβά με τις επιλογές από την 2η κατηγορία της Ιαλίας. Σήμερα ελπίζω να βγούμε κερδισμένοι. 2-3 λόγια για κάθε αναμέτρηση που μου άρεσε:
Ingolstadt - Mainz 2: Η Μάιντς αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη Λεβερκούζεν αν και ισοφάρισε σε 2-2 στο 88'. Λύγισε στην παράταση και έτσι στρέφεται όλη η προσοχή της πλέον στο πρωτάθλημα που ο στόχος παραμένει η άνοδος στην Μπουντενσλίγκα. Αντιμετωπίζει την Ινγκοσταντ η οποία έχει υπηρεσιακό προπονητή και μάλλον θα αποτελέσει μία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Εύχομαι οι παίκτες της Μάιντς να μην παρουσιαστούν κουρασμένοι και να κερδίσουν τη γηπεδούχο ομάδα.
Panathinaikos - OFI 1 ΗΤ: Περιμένω τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί σοβαρός από το πρώτο λεπτό και να προηγείται στο ημίχρονο απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο ΟΦΗ.
Nice - Saint-Étienne 2: Η Σεντ Ετιέν έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας για το γαλλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νις είναι αδιάφορη και δεν μπορώ να πω ότι "χτυπάει" με πάθος τα παιχνίδια από τότε που εξασφάλισε τη παραμονή της. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει το τρίποντο αλλά το ποντάρισμά μου θα είναι χαμηλό.
Mönchengladbach - Bielefeld 1: Ο "θάνατός σου η ζωή μου" μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η γηπεδούχος ομάδα είναι στην διακεκαυμένη ζώνη και έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο μιας και είναι μαζί της η παράδοση εκτός από τη βοήθεια του κόσμου.
Roeselare - Gent Χ2: Περισσότερο από τους παίκτες της Γάνδης εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα. Εάν είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια μπορούνε να πάρουν το διπλό. Στην χειρότερη θα πάρουν τη ισοπαλία.
Eskisehirspor - Besiktas 2: Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι καλές. Η Μπεσίκτας "καίγεται" για τη νίκη αφού έχει σαν στόχο το νταμπλ και με νίκη σήμερα πλησιάζει στον πόντο την Σίβασπορ. Μαζί της είμαι!
Benfica - Marítimo 1: Κατάφερε να αυτοκτονήσει φέτος η Μπενφίκα αφού τον τελευταίο μήνα πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις με εξαίρεση το διπλό την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Σετούμπαλ. Σήμερα θα πάρει τη νίκη μιας και απέναντί της έχει τη Μαρίτιμο που τους συνδέουν πολύ καλές σχέσεις.
Καλή Κυριακή να έχουμε και ελπίζω με...γεμάτες τις τσέπες!
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Απάντηση