Κυριακή 15/2/2009-Must η Καβάλα!

Εδω μπορείτε να γράφετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συντονιστής: mike

Απάντηση
Trustworthy
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Δευ Μάιος 23, 2005 11:42 pm
Τοποθεσία: Greece-Kavala
Επικοινωνία:

Κυριακή 15/2/2009-Must η Καβάλα!

Δημοσίευση από Trustworthy »

Καλημέρα!

Όπως ίσως παρατηρήσατε έχει καταντήσει must το ποντάρισμα στην Καβάλα. Αυτήν την αγωνιστική την πρόλαβα σε πολύ καλή απόδοση και πιστεύω ότι είναι ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του σημερινού κουπονιού. Για όσους δεν το ξέρουν απλά σας λέω ότι το παιχνίδι έχει φραγεί από τον ΟΠΑΠ. Πολλά λεφτά έχει δώσει ο Ψωμιάδης στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και η ομάδα θα πάει τρένο μέχρι την Super League! Trust them!

Διπλό και για την ομάδα του Παναθηναϊκού που πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον την 2η θέση και το αβαντάζ έναντι των υπολοίπων ομάδων για την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο Ηρακλής πήρε το διπλό την προηγούμενη εβδομάδα στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και σήμερα θα είναι λίγο πιο άνετος σε ενδεχόμενη και πολύ πιθανή ήττα.

Το momentum δείχνει Σέρρες και εγώ είμαι μαζί με την ομάδα της Μακεδονίας. Νίκη or die για την ομάδα των Σερρών. Η απόδοση είναι εξαιρετκή!

Σιένα - Ουντινέζε αποτελούν δύο σωματεία που έχουν πολύ καλές σχέσεις. Σήμερα πολύ μιλάνε για Χ. Εγώ θα πάω στον άσσο μιας και η Σιένα τον έχει περισσότερο ανάγκη.

Στην Ολλανδία η Γκρόνινγκεν είναι δύο κλάσεις ανώτερη της Χέρακλες, η απόδοση του άσσου δεν είναι τόσο καλή αλλά νομίζω ότι θα επαληθευτεί. Το ίδιο πιστεύω και για τον Άγιαξ ο οποίος αντιμετωπίζει την κακή Φέγενορντ φέτος και οι πιθανότητες νίκης του είναι πολλές απέναντι σε μία κακή ομάδα.

Πάμε και δίπλα στην Ολλανδία, στο Βέλγιο που μας προσφέρει δύο καλά σημεία (Μπριζ και Άντερλεχτ) αν και μέχρι τώρα πόνταρα μόνο στο διπλό της Άντερλεχτ. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη και το Σαβ/κο και το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο εύκολο από αυτά τα 3. Εάν δεν κερδίσει σήμερα τότε ο τίτλος κάνει φτερά. Για να δούμε...

Τέλος στην Ισπανία η Ατλέτικο θα ανεβάσει στροφές και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Στα συν είναι και οι πολύ καλές επιστροφές παικτών που έχει. Κομβικό σημείο το σημερινό παιχνίδι για την Ατλέτικο που ο στόχος της είναι το Champions League. Μαζί της κι εγώ!

Αρκετά ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα. Μένει να δούμε εάν έτσι θα είναι και κατά το τέλος της όταν θα μετράμε τα κέρδη μας ή τις χασούρες μας...Καλή Κυριακή!
Προγνωστικά με πραγματικό ταμείο και καθημερινές ανανεώσεις:
www.trustbet.gr
Απάντηση